Olej z czarnuszki

30,00 86,00 

Wyczyść

SKU: dostępny Kategoria:
 

Opis

OLEJ Z CZARNUSZKI

Olej z czarnuszki tłoczony na zimno, nazywany również Złotem Faraonów” jest jednym z najzdrowszych olei. Zawiera niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe Omega-3 i -6, które  odpowiadają za prawidłową pracę naszego całego organizmu.

Olej jest idealnym dodatkiem do sałatek, sosów, twarogów i zup.

Właściwości lecznicze:

  • wspomaga leczenie nowotworów skóry,
  • hamuje wzrost komórek rakowych,
  • zawiera witaminy A i E oraz beta-karoten,
  • posiada działanie przeciwpasożytnicze,
  • wspomaga pracę układu odpornościowego,
  • pomaga w leczeniu wrzodów żołądka,
  • działa antybakteryjnie,
  • reguluje poziom cholesterolu i cukru,
  • łagodzi objawy astmy,
  • przyspiesza gojenie ran,
  • obniża ciśnienie krwi.

Właściwości kosmetyczne:

  • ma działanie przeciwtrądzikowe,
  • oczyszcza skórę,
  • wspomaga leczenie atopowego zapalenia skóry,
  • posiada silne działanie nawilżające,
  • oczyszcza skórę z zaskórników,
  • uelastycznia skórę,
  • redukuje cellulit,
  • zmniejsza wrażliwość na promieniowanie UV,
  • jest wykorzystywany w aromaterapii,
  • poprawia kondycję włosów i paznokci.

Wszystkie produkty są tłoczone do 5 dni po zaksięgowaniu płatności, aby jak najdłużej zachowały swoją świeżość. 🙂

Produkt należy spożywać tylko na zimno. Wstrząsnąć przed użyciem.

Data przydatności do spożycia: 3 miesiące

Additional Information

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.